SZOLGÁLTATÁSAINK

2017. június 8-án került megrendezésre a HoReca Marketplace Event elnevezésű rendezvény, amelyen a cégünk is képviseltette magát. Az eseményen a szálloda - és vendéglátó ipar prominens képviselői vettek részt. A különleges helyszínt a Hilton Budapest biztosította, ahol érdekes szakmai előadások mellett és között volt alkalma Tiba Péter és Zádor Ákos értékesítési vezetőinknek bemutatni a prémium kategóriás Perla kávénkat az érdeklődőknek.

 

 

Tekintse meg az eseményen készült képeinket:

Akciók

Perla tea és Perla forró csokoládé

 

Perla teás bögre és Perla forró csokoládés pohár

 

TrafikTV - Trafik Café koncepció- kizárólag Nemzeti Dohányboltoknak!

Akciós ajánlatunk új, Trafik Café franchise partnereinknek.

Akció időtartama: 2017.11.01 - 2018.02.28

Az akció a DigInStore Zrt. ajánlatának elfogadásával együtt érvényes.

Ajánlat megtekintése

 

Hírek

SIRHA 2018

2018. február 7-8-9-én, került megrendezésre SIRHA Budapest 2018. elnevezésű az élelmiszer, pék, cukrász, horeca, gasztronómiai és csomagolóipari szakkiállítás.

 

Az idei év kimagasló rendezvényét a Hungexpo területén, több mint 400 kiállító és több ezer szakmai látogató részvételével bonyolították le. Természetesen a Pannon Kávé Kft is saját standdal és felkészült kollégákkal várta a látogatókat és az érdeklődőket. A teljes gépparkunk bemutatására sajnos nem volt elegendő hely, de a legnagyobb érdeklődésre számot tartó kávégépeinket magunkkal vittük. Igazi kuriózumként pedig a tavalyi év slágerét a Cream Coffee-t is kínáltuk.

Az esemény három napja alatt sok száz jelenlegi és vélhetően jövőbeli partnerünknek mutatkozhattunk be, ajánlhattuk szolgáltatásainkat, ismertethettük meg a kávéink kiváló minőségét. Nagy örömünkre szolgált, hogy vendégül láthattuk a kávé szolgáltatónkat, a Cornella kávépörkölő üzem tulajdonosát, a katalóniai Gironából Pere Cornella urat, aki a családi hagyományt követve immár négy generáció óta meghatározó szereplője a spanyol kávézási piacnak.Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Perla Rosso márkánk ismét nagy sikert aratott a szépszámú vendégsereg körében, különösen népszerű volt a koffeinmentes verzió, amely bizonyította, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, hiszen aki kóstolta csak elismerően szólt róla. Az esemény jól szolgálta azt az üzleti törekvésünket, hogy a prémium szegmens is egyre inkább megismerje a Perla kávét és a magas színvonalú szolgáltatásainkat. A sok pozitív visszajelzés miatt bízunk abban, hogy a résztvevők elégedetten távoztak és jó hírét vitték cégünknek. Reméljük, hogy hamarosan jó néhányukat a Partnereink között köszönthetjük majd a közeljövőben. Köszönjük az eseményen kiválóan helytálló munkatársaink- Zádor Ákos, Polákovics László, Csikósné Pajkó Regina, Tóth Norbert és Tiba Péter aktív munkáját!

Turizmus.com Kft Évadnyitó fogadás

2018. február 01-én, immár 26. alkalommal rendezte meg a Turizmus.com Kft a hagyományos évadnyitó fogadását és díjkiosztó gáláját. A nagyszabású rendezvénynek a Kongresszusi Központ adott helyet.

 

Idén első alkalommal a Pannon Kávé Kft ezüst fokozatú támogatóként biztosította a kb. 1.200 meghívott kávéját és cappuccinóját. Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Perla Rosso márkánk ismét nagy sikert aratott a szépszámú vendégsereg körében, különösen népszerű volt az este folyamán a koffeinmentes verzió, amely bizonyította, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, hiszen a hazai turizmus és a vendéglátás szakma legkiválóbb képviselői is elismerően szóltak róla, miután megálltak a standunknál és megkóstolták baristáink egyedi kompozícióit. Az erre az estére kialakított reprezentatív kávés standunknál folyamatos volt a sorbanállás, amely önmagáért beszélt.

Az esemény jól szolgálta azt az üzleti törekvésünket, hogy a prémium szegmens is egyre inkább megismerje a Perla kávét és a magas színvonalú szolgáltatásainkat. A sok pozitív visszajelzés miatt bízunk abban, hogy a résztvevők elégedetten távoztak és jó hírét vitték cégünknek. Reméljük, hogy hamarosan jó néhányukat a Partnereink között köszönthetjük majd a közeljövőben. Köszönjük az eseményen kiválóan helytálló munkatársaink- Zádor Ákos és Polákovics László aktív munkáját!

Tobacco - Oldott hangulat, új kapcsolatok

A Pannon Kávé Kft. nagy örömmel vett részt a Tobacco Magazin által szervezett konferencián, hiszen kiváló kezdeményezésnek tartottuk, hogy egy ilyen jellegű rendezvényen is bemutatkozhassunk.

A várakozásainknak megfelelően sok ismerős Dohánybolt tulajdonost köszönthettünk a standunkon, akik már évek óta velünk dolgoznak és még nagyobb számban találkozhattunk olyan résztvevőkkel, akik még nem ismerték cégünket és az általunk kínált szolgáltatásokat. Alaposan felkészültünk a rendezvényre, így vonzó ajánlatokkal és számos újdonsággal tudtunk kedveskedni azoknak, akik vágytak egy jó kávéra, cappuccinóra.

Bővebben...:

MICE BusinessDay 2017

2017. november 16-án, csütörtökön immár harmadik alkalommal került a Vendéglátás Magazin jóvoltából megrendezésre a gyönyörűen felújított Pesti Vigadóban a MICE Business Day workshop.

 

A MICE Business Day nemzetközi workshopon a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentive és üzleti utazások szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkoztak be és juttatták el ajánlataikat az elsősorban hazai konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók, száálodák, Hotelek és éttermek döntéshozói részére, miközben a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítottak a több mint 400 résztvevő számára. Az eseményen a Pannon Kávé Kft is kiemelten képviseltette magát két reprezentatív kávés standdal, amely segítségével a résztvevők ízelítőt kaptak a kiváló minőségű Perla Rosso kávénkból.

Az esemény jól szolgálta azt az üzleti törekvésünket, hogy a prémium szegmens is egyre inkább megismerje a Perla kávét és a magas színvonalú szolgáltatásainkat. A sok pozitív visszajelzés miatt bízunk abban, hogy a résztvevők elégedetten távoztak és jó hírét vitték cégünknek. Reméljük, hogy hamarosan jó néhányukat a Partnereink között köszönthetjük majd a közeljövőben. Köszönjük az eseményen kiválóan helytálló munkatársaink aktív munkáját!

I. Nemzeti TABAK EXPO

A Pannon Kávé Kft. egy újabb nagyszabású kezdeményezés partnere lehetett azzal, hogy a kizárólagos kávé forgalmazó kiállítóként bemutathatta szolgáltatásait és egyedi ajánlatait az I. Nemzeti TABAK EXPO-n.

 

A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége által szervezett, 2017. november 7-én, a Millenárison lezajlott kiállításon és konferencián 35 kiállító, szolgáltató és piaci szereplő és közel 1000 trafik tulajdonos vett részt a szakmai programokon.

A teltházas, egész napos forgatagban jól felkészült kollégáink segítségével nagy sikerrel mutattuk be a legújabb kávégépeinket, az eddig is kiváló minőségű kávéinkat és a különleges ajánlatainkat az érdeklődőknek.