SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Mire számít a Pannon Kávé Közép-Európában? Hogyan alakul a kávézók piaca? Milyen növekedési lehetőségek lehetnek a régióban és Magyarországon? Miért éri meg önöket választani franchise-partnernek? (Amennyiben lehetséges)

-          A minőségi kínálattal rendelkező kávézók száma évek óta folyamatosan növekszik az egész országban. A kávékultúra Közép-Európában, így Magyarországon is, egyre inkább eltolódik a minőségi kávéztatás irányába. Manapság a vendégek is többet keresik azokat a kávézókat, ahol élményt jelent kávét fogyasztani, és ahol nem csak a napi koffeinadagját, de egyfajta gasztronómiai élményt is kaphat. Ezt a trendet a helyi és a multinacionális kávéforgalmazók is követik, azaz csak az tud labdába rúgni a piacon, aki valamilyen egyedi terméket, vagy szolgáltatást kínál a partnereinek. Ugyanakkor a minőségi kávészolgáltatást nyújtóknak számolniuk kell új szerepelőkkel is, hiszen az elmúlt években megjelentek az olyan jelentős riválisok, mint a Nemzeti Dohányboltok és a pékségek, amelyek nem csak, hogy olyan termékkört kínálnak a fogyasztóknak, amely a fő profiljuk lenne, hanem a kávészolgáltatásuk is egyre inkább megfelel az igényeknek.

A Pannon Kávé Kft. is törekszik arra, hogy megugorja ezeket a követelményeket ezért széles a szolgáltatási palettánk, mind a kávégépek, mind a kávé blendeket illetően.

Az egyik nagy előnyünk az, hogy magyar tulajdonban lévő cégként, partnereinknek rugalmasan, kötöttségektől mentesen tudjuk alakítani szolgáltatásunkat, amely a teljes vertikumot lefedi. Azaz széleskörű tapasztalattal bírunk nem csak a minőségi vendéglátó iparban, hanem a fent említett üzletágakban is. Ez akár a kínált gépparkban, szervizelési lehetőségekben, forgalmazott kávéfajtában és a kihelyezési konstrukcióinkban való rugalmasságot is jelenti.

 

-          Kik az önök vásárlói elsősorban? Vannak körül határolható vásárlói csoportok, akik önöket választják? Mi határozza meg az ő vásárlási szokásaikat?

-          Mivel szerteágazó szolgáltatási csomagjaink vannak, így a vásárlói csoportok is változatosak. Trafikok, kereskedelmi -és vendéglátóegységek üzemeltetői teszik ki partnereink legnagyobb részét. Mindegyik esetében nagyon fontos, hogy a lehető leggazdaságosabb módon tudják a kávét fogyasztó vendégek igényeit kielégíteni, így a megfelelő minőség mellett a beszerzési árak is elsődlegesek, valamint mi a szolgáltatásunk színvonalára is nagy hangsúlyt fektetünk példaként említve a szervizelési gyorsaságunkat.

Hogyan látják a magyar vásárlóknak milyen az ízlése? Hogyan változott ez mióta jelen vannak az országban? Milyen kávéfajtájuk fogy legjobban Magyarországon, melyik kevésbé? Mi lehet ennek az oka?

Véleményünk szerint nincs két egyforma kávéfogyasztó, nincs két egyforma ízlés. Így nem könnyű ezt a kérdést megválaszolni. Az teljesen egyértelmű, hogy a korábbi beidegződések változnak, a folyamatos innovációnak is köszönhetően egyre inkább visszaszorulóban van a „rossz” ízű, túlpörkölt kávé, a blendek egyre változatosabbak, sokszínűbbek. Mi is többféle keveréket használunk, amelyek különböző termő területekről származnak, és más-más eljárással készülnek, de kimondottan a mi igényeink szerinti pörköléssel.

Közép-Európában és a mediterrán vidékeken elsősorban az olasz hagyományok élnek, míg a világ javarésze a hosszabb, lazább, enyhébb pörkölésű kávét fogyasztja. A globális hatásokra a fiatalok egyre nyitottabbak az olasztól eltérő kávéstílusra. Hogyan látják, nálunk Magyarországon hogyan változott ez az utóbbi időben, és mire számítanak a jövőben?

 

-          A saját kávémárkáink közt megtalálható a klasszikus, sötét pörkölésű, és az enyhébb, világosabb változat is. A kettő nem zárja ki, sőt nagyon szépen ki tudja egészíteni egymást a kávézók kínálatában. Mi is úgy látjuk, hogy a fiatalabbak nyitottabbak az olasztól eltérő kávéstílusokra, viszont a klasszikus vonal még mindig domináns szerepet tölt be a piacon. Abban biztosak vagyunk, hogy az átmenet a trendekben soha nem fog véget érni, hanem egy folyamatos hullámzás és sokszínűség lesz a jövőben is a jellemző a magyar kávépiacra.

Akciók

TrafikTV - Trafik Café koncepció- kizárólag Nemzeti Dohányboltoknak!

Akciós ajánlatunk új, Trafik Café franchise partnereinknek.

Akció időtartama: 2017.11.01 - 2018.02.28

Az akció a DigInStore Zrt. ajánlatának elfogadásával együtt érvényes.

Ajánlat megtekintése

 

Hírek

MICE BusinessDay 2017

2017. november 16-án, csütörtökön immár harmadik alkalommal került a Vendéglátás Magazin jóvoltából megrendezésre a gyönyörűen felújított Pesti Vigadóban a MICE Business Day workshop.

 

A MICE Business Day nemzetközi workshopon a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentive és üzleti utazások szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkoztak be és juttatták el ajánlataikat az elsősorban hazai konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók, száálodák, Hotelek és éttermek döntéshozói részére, miközben a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítottak a több mint 400 résztvevő számára. Az eseményen a Pannon Kávé Kft is kiemelten képviseltette magát két reprezentatív kávés standdal, amely segítségével a résztvevők ízelítőt kaptak a kiváló minőségű Perla Rosso kávénkból.

Az esemény jól szolgálta azt az üzleti törekvésünket, hogy a prémium szegmens is egyre inkább megismerje a Perla kávét és a magas színvonalú szolgáltatásainkat. A sok pozitív visszajelzés miatt bízunk abban, hogy a résztvevők elégedetten távoztak és jó hírét vitték cégünknek. Reméljük, hogy hamarosan jó néhányukat a Partnereink között köszönthetjük majd a közeljövőben. Köszönjük az eseményen kiválóan helytálló munkatársaink aktív munkáját!

I. Nemzeti TABAK EXPO

A Pannon Kávé Kft. egy újabb nagyszabású kezdeményezés partnere lehetett azzal, hogy a kizárólagos kávé forgalmazó kiállítóként bemutathatta szolgáltatásait és egyedi ajánlatait az I. Nemzeti TABAK EXPO-n.

 

A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége által szervezett, 2017. november 7-én, a Millenárison lezajlott kiállításon és konferencián 35 kiállító, szolgáltató és piaci szereplő és közel 1000 trafik tulajdonos vett részt a szakmai programokon.

A teltházas, egész napos forgatagban jól felkészült kollégáink segítségével nagy sikerrel mutattuk be a legújabb kávégépeinket, az eddig is kiváló minőségű kávéinkat és a különleges ajánlatainkat az érdeklődőknek.

Tobacco Hungary 2017

Nagy sikerrel zárult a Tobacco Magazin és az ND Nonprofit Zrt. közös kétnapos konferenciája, amelynek célja az volt, hogy a hatósági elvárások gyakorlatorientált megismerésével, sales és marketing technikákon keresztül a részvevők még jobb trafikosokká válhassanak. Ezen a rendezvényen a Pannon Kávé Kft. is képviseltette magát.

Chef&Pincér

 

Bővebben...:

World Of Coffee 2017

Nagy büszkeséggel számolhatunk be arról, hogy a kávés világ egyik legjelentősebb eseményén, a World of Coffee-n -  amely idén Budapesten került megrendezésre , a Pannon Kávé Kft önálló standdal képviseltette magát.

A kiállítás három napja alatt a közel kétszáz kiállító, több ezer szakmai vendéget és még több kávé imádó érdeklődőt vonzott, megtöltve ezzel a Hungexpo legnagyobb pavilonját.

Bátran kijelenthetjük azt is, hogy a Perla caffé minden tekintetben megállta a helyét az exkluzív társaságban. Ennek jeleként számos elismerést és egyben pozitív visszajelzést kaptunk a nálunk nagy számban vendégeskedő meglévő és reménybeli Partnerünktől, valamint a nemzetközi kávés világ számos reprezentatív szakmai képviselőjétől.

A rendezvényről természetesen nem hiányozhattak a munkatársaink sem, akik a várakozásaink szerint beépítik majd a látottakat a mindennapjaikba, ezzel is erősítve a szakmaiságunkat, tovább növelve így a Pannon Kávé Kft szolgáltatási színvonalát!