SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Mire számít a Pannon Kávé Közép-Európában? Hogyan alakul a kávézók piaca? Milyen növekedési lehetőségek lehetnek a régióban és Magyarországon? Miért éri meg önöket választani franchise-partnernek? (Amennyiben lehetséges)

-          A minőségi kínálattal rendelkező kávézók száma évek óta folyamatosan növekszik az egész országban. A kávékultúra Közép-Európában, így Magyarországon is, egyre inkább eltolódik a minőségi kávéztatás irányába. Manapság a vendégek is többet keresik azokat a kávézókat, ahol élményt jelent kávét fogyasztani, és ahol nem csak a napi koffeinadagját, de egyfajta gasztronómiai élményt is kaphat. Ezt a trendet a helyi és a multinacionális kávéforgalmazók is követik, azaz csak az tud labdába rúgni a piacon, aki valamilyen egyedi terméket, vagy szolgáltatást kínál a partnereinek. Ugyanakkor a minőségi kávészolgáltatást nyújtóknak számolniuk kell új szerepelőkkel is, hiszen az elmúlt években megjelentek az olyan jelentős riválisok, mint a Nemzeti Dohányboltok és a pékségek, amelyek nem csak, hogy olyan termékkört kínálnak a fogyasztóknak, amely a fő profiljuk lenne, hanem a kávészolgáltatásuk is egyre inkább megfelel az igényeknek.

A Pannon Kávé Kft. is törekszik arra, hogy megugorja ezeket a követelményeket ezért széles a szolgáltatási palettánk, mind a kávégépek, mind a kávé blendeket illetően.

Az egyik nagy előnyünk az, hogy magyar tulajdonban lévő cégként, partnereinknek rugalmasan, kötöttségektől mentesen tudjuk alakítani szolgáltatásunkat, amely a teljes vertikumot lefedi. Azaz széleskörű tapasztalattal bírunk nem csak a minőségi vendéglátó iparban, hanem a fent említett üzletágakban is. Ez akár a kínált gépparkban, szervizelési lehetőségekben, forgalmazott kávéfajtában és a kihelyezési konstrukcióinkban való rugalmasságot is jelenti.

 

-          Kik az önök vásárlói elsősorban? Vannak körül határolható vásárlói csoportok, akik önöket választják? Mi határozza meg az ő vásárlási szokásaikat?

-          Mivel szerteágazó szolgáltatási csomagjaink vannak, így a vásárlói csoportok is változatosak. Trafikok, kereskedelmi -és vendéglátóegységek üzemeltetői teszik ki partnereink legnagyobb részét. Mindegyik esetében nagyon fontos, hogy a lehető leggazdaságosabb módon tudják a kávét fogyasztó vendégek igényeit kielégíteni, így a megfelelő minőség mellett a beszerzési árak is elsődlegesek, valamint mi a szolgáltatásunk színvonalára is nagy hangsúlyt fektetünk példaként említve a szervizelési gyorsaságunkat.

Hogyan látják a magyar vásárlóknak milyen az ízlése? Hogyan változott ez mióta jelen vannak az országban? Milyen kávéfajtájuk fogy legjobban Magyarországon, melyik kevésbé? Mi lehet ennek az oka?

Véleményünk szerint nincs két egyforma kávéfogyasztó, nincs két egyforma ízlés. Így nem könnyű ezt a kérdést megválaszolni. Az teljesen egyértelmű, hogy a korábbi beidegződések változnak, a folyamatos innovációnak is köszönhetően egyre inkább visszaszorulóban van a „rossz” ízű, túlpörkölt kávé, a blendek egyre változatosabbak, sokszínűbbek. Mi is többféle keveréket használunk, amelyek különböző termő területekről származnak, és más-más eljárással készülnek, de kimondottan a mi igényeink szerinti pörköléssel.

Közép-Európában és a mediterrán vidékeken elsősorban az olasz hagyományok élnek, míg a világ javarésze a hosszabb, lazább, enyhébb pörkölésű kávét fogyasztja. A globális hatásokra a fiatalok egyre nyitottabbak az olasztól eltérő kávéstílusra. Hogyan látják, nálunk Magyarországon hogyan változott ez az utóbbi időben, és mire számítanak a jövőben?

 

-          A saját kávémárkáink közt megtalálható a klasszikus, sötét pörkölésű, és az enyhébb, világosabb változat is. A kettő nem zárja ki, sőt nagyon szépen ki tudja egészíteni egymást a kávézók kínálatában. Mi is úgy látjuk, hogy a fiatalabbak nyitottabbak az olasztól eltérő kávéstílusokra, viszont a klasszikus vonal még mindig domináns szerepet tölt be a piacon. Abban biztosak vagyunk, hogy az átmenet a trendekben soha nem fog véget érni, hanem egy folyamatos hullámzás és sokszínűség lesz a jövőben is a jellemző a magyar kávépiacra.

Akciók

Perla tea és Perla forró csokoládé

 

Perla teás bögre és Perla forró csokoládés pohár

 

TrafikTV - Trafik Café koncepció- kizárólag Nemzeti Dohányboltoknak!

Akciós ajánlatunk új, Trafik Café franchise partnereinknek.

Akció időtartama: 2017.11.01 - 2018.02.28

Az akció a DigInStore Zrt. ajánlatának elfogadásával együtt érvényes.

Ajánlat megtekintése

 

Hírek

SIRHA 2018

2018. február 7-8-9-én, került megrendezésre SIRHA Budapest 2018. elnevezésű az élelmiszer, pék, cukrász, horeca, gasztronómiai és csomagolóipari szakkiállítás.

 

Az idei év kimagasló rendezvényét a Hungexpo területén, több mint 400 kiállító és több ezer szakmai látogató részvételével bonyolították le. Természetesen a Pannon Kávé Kft is saját standdal és felkészült kollégákkal várta a látogatókat és az érdeklődőket. A teljes gépparkunk bemutatására sajnos nem volt elegendő hely, de a legnagyobb érdeklődésre számot tartó kávégépeinket magunkkal vittük. Igazi kuriózumként pedig a tavalyi év slágerét a Cream Coffee-t is kínáltuk.

Az esemény három napja alatt sok száz jelenlegi és vélhetően jövőbeli partnerünknek mutatkozhattunk be, ajánlhattuk szolgáltatásainkat, ismertethettük meg a kávéink kiváló minőségét. Nagy örömünkre szolgált, hogy vendégül láthattuk a kávé szolgáltatónkat, a Cornella kávépörkölő üzem tulajdonosát, a katalóniai Gironából Pere Cornella urat, aki a családi hagyományt követve immár négy generáció óta meghatározó szereplője a spanyol kávézási piacnak.Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Perla Rosso márkánk ismét nagy sikert aratott a szépszámú vendégsereg körében, különösen népszerű volt a koffeinmentes verzió, amely bizonyította, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, hiszen aki kóstolta csak elismerően szólt róla. Az esemény jól szolgálta azt az üzleti törekvésünket, hogy a prémium szegmens is egyre inkább megismerje a Perla kávét és a magas színvonalú szolgáltatásainkat. A sok pozitív visszajelzés miatt bízunk abban, hogy a résztvevők elégedetten távoztak és jó hírét vitték cégünknek. Reméljük, hogy hamarosan jó néhányukat a Partnereink között köszönthetjük majd a közeljövőben. Köszönjük az eseményen kiválóan helytálló munkatársaink- Zádor Ákos, Polákovics László, Csikósné Pajkó Regina, Tóth Norbert és Tiba Péter aktív munkáját!

Turizmus.com Kft Évadnyitó fogadás

2018. február 01-én, immár 26. alkalommal rendezte meg a Turizmus.com Kft a hagyományos évadnyitó fogadását és díjkiosztó gáláját. A nagyszabású rendezvénynek a Kongresszusi Központ adott helyet.

 

Idén első alkalommal a Pannon Kávé Kft ezüst fokozatú támogatóként biztosította a kb. 1.200 meghívott kávéját és cappuccinóját. Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Perla Rosso márkánk ismét nagy sikert aratott a szépszámú vendégsereg körében, különösen népszerű volt az este folyamán a koffeinmentes verzió, amely bizonyította, hogy a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, hiszen a hazai turizmus és a vendéglátás szakma legkiválóbb képviselői is elismerően szóltak róla, miután megálltak a standunknál és megkóstolták baristáink egyedi kompozícióit. Az erre az estére kialakított reprezentatív kávés standunknál folyamatos volt a sorbanállás, amely önmagáért beszélt.

Az esemény jól szolgálta azt az üzleti törekvésünket, hogy a prémium szegmens is egyre inkább megismerje a Perla kávét és a magas színvonalú szolgáltatásainkat. A sok pozitív visszajelzés miatt bízunk abban, hogy a résztvevők elégedetten távoztak és jó hírét vitték cégünknek. Reméljük, hogy hamarosan jó néhányukat a Partnereink között köszönthetjük majd a közeljövőben. Köszönjük az eseményen kiválóan helytálló munkatársaink- Zádor Ákos és Polákovics László aktív munkáját!

Tobacco - Oldott hangulat, új kapcsolatok

A Pannon Kávé Kft. nagy örömmel vett részt a Tobacco Magazin által szervezett konferencián, hiszen kiváló kezdeményezésnek tartottuk, hogy egy ilyen jellegű rendezvényen is bemutatkozhassunk.

A várakozásainknak megfelelően sok ismerős Dohánybolt tulajdonost köszönthettünk a standunkon, akik már évek óta velünk dolgoznak és még nagyobb számban találkozhattunk olyan résztvevőkkel, akik még nem ismerték cégünket és az általunk kínált szolgáltatásokat. Alaposan felkészültünk a rendezvényre, így vonzó ajánlatokkal és számos újdonsággal tudtunk kedveskedni azoknak, akik vágytak egy jó kávéra, cappuccinóra.

Bővebben...:

MICE BusinessDay 2017

2017. november 16-án, csütörtökön immár harmadik alkalommal került a Vendéglátás Magazin jóvoltából megrendezésre a gyönyörűen felújított Pesti Vigadóban a MICE Business Day workshop.

 

A MICE Business Day nemzetközi workshopon a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentive és üzleti utazások szolgáltatói közvetlenül, B2B tárgyalások keretében mutatkoztak be és juttatták el ajánlataikat az elsősorban hazai konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók, száálodák, Hotelek és éttermek döntéshozói részére, miközben a kísérő események egyedülálló networking és edukációs lehetőségeket biztosítottak a több mint 400 résztvevő számára. Az eseményen a Pannon Kávé Kft is kiemelten képviseltette magát két reprezentatív kávés standdal, amely segítségével a résztvevők ízelítőt kaptak a kiváló minőségű Perla Rosso kávénkból.

Az esemény jól szolgálta azt az üzleti törekvésünket, hogy a prémium szegmens is egyre inkább megismerje a Perla kávét és a magas színvonalú szolgáltatásainkat. A sok pozitív visszajelzés miatt bízunk abban, hogy a résztvevők elégedetten távoztak és jó hírét vitték cégünknek. Reméljük, hogy hamarosan jó néhányukat a Partnereink között köszönthetjük majd a közeljövőben. Köszönjük az eseményen kiválóan helytálló munkatársaink aktív munkáját!

I. Nemzeti TABAK EXPO

A Pannon Kávé Kft. egy újabb nagyszabású kezdeményezés partnere lehetett azzal, hogy a kizárólagos kávé forgalmazó kiállítóként bemutathatta szolgáltatásait és egyedi ajánlatait az I. Nemzeti TABAK EXPO-n.

 

A Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége által szervezett, 2017. november 7-én, a Millenárison lezajlott kiállításon és konferencián 35 kiállító, szolgáltató és piaci szereplő és közel 1000 trafik tulajdonos vett részt a szakmai programokon.

A teltházas, egész napos forgatagban jól felkészült kollégáink segítségével nagy sikerrel mutattuk be a legújabb kávégépeinket, az eddig is kiváló minőségű kávéinkat és a különleges ajánlatainkat az érdeklődőknek.