SZOLGÁLTATÁSAINK

Eddig 26 ország több mint 140 versenyzője nevezett a május 3. és 7. között zajló kecskeméti világkupára – közölte a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) versenyigazgatója.

 

A Magyar Öttusa Szövetség és a kecskeméti Hírös Sport Nonprofit Kft. 2018. május 03. és 07. között rendezi meg a 2018. évi Öttusa Világkupát Kecskeméten. Ez lesz egyébként immár zsinórban az ötödik öttusa vk a városban, amit külön ki is emelt köszöntő beszédében a sajtótájékoztatón jelen lévő Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere.

Ennek egyrészt nagyon örülünk, másrészt visszaigazolni látjuk azon törekvéseinket, melyek ebbe az irányba hatnak – mondta az alpolgármester.

A tájékoztatón Szenes Márton, a házigazda Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője szintén örömét fejezte ki azért, hogy a világkupa küzdelemnek újólag Kecskemét lehet a helyszíne.

Kármán Sándor a keddi kecskeméti sajtótájékoztatón elmondta: a nevezéseket pénteken zárják le, de az előzetes jelentkezések alapján az már most látszik, hogy komoly mezőnyre lehet számítani május 3. és 7. között.

A nőknél a magyarokéval együtt eddig 66 nevezés futott be, közülük 51-en szerepelnek a ranglista száz legjobbja között. A férfiaknál – a hazai indulókat is beleszámítva – egyelőre 75-en neveztek, és 60-an állnak a nemzetközi rangsor első száz helyezettje között.

A tavaly egyéniben vb- és Eb-ezüstérmes Kasza Róbert vezeti a világranglistát, és Demeter Bence, illetve Marosi Ádám is ott van az élcsoportban. Akárcsak a nőknél Alekszejev Tamara, aki mellett az elmúlt évben vb-győztes csapat másik két tagja, az egyéniben ezüstérmes Földházi Zsófia, valamint Kovács Sarolta is indul a hazai vk-fordulón.

A program az előző évekhez hasonlóan a női és férfi selejtezőkkel kezdődik, ezeket követi a női és a férfi döntő, és a végén bonyolítják le a vegyes váltók versenyét. Az úszásnak a város fürdőkomplexuma, a vívásnak a Messzi István Sportcsarnok, a lovaglásnak és a kombinált számnak pedig a Benkó Zoltán Szabadidőközpont ad majd otthont.

Forrás: http://www.pentathlon.hu/2018/04/17/ottusa-vk-mar-140-nel-is-tobb-nevezes-erkezett-a-kecskemeti-vilagkupara/

Akciók

TrafikTV - Trafik Café koncepció- kizárólag Nemzeti Dohányboltoknak!

Akciós ajánlatunk új, Trafik Café franchise partnereinknek.

Akció időtartama: 2017.11.01 - 2018.02.28

Az akció a DigInStore Zrt. ajánlatának elfogadásával együtt érvényes.

Ajánlat megtekintése

 

Hírek

UIPM Pentathlon World Cup 2018

A nagy sikerrel zárult kecskeméti Öttusa Világkupán a Pannon Kávé jóvoltából a versenyzők és segítőik a Corso Verona kávé hathatós segítségével „doppingolták” magukat.

 

Mi a kiváló minőségű kávéinknak (is) tudjuk be a szép sikereket!

Hajrá Magyarok!

Elindul a TABAK Akadémia roadshow

A dohánytermék-kiskereskedők szövetségének legfontosabb céljai között szerepel a közösségépítés, és a szövetség meglévő vagy leendő tagjai részére különböző képzések biztosítása. 2018. április közepén máris egy nagyszabású roadshow indult útjára, amely képzéssorozat és miniexpo is egyben.

 

Az MDKSZ tavaszi képzési programja április 17-én Budapesten, a Dürer Rendezvényházban kezdődött. Alkalmanként 80-100 fő részvételére nyílik lehetőség, a főváros esetében 3 nap volt szükséges ahhoz, hogy minél több érdeklődő részt tudjon venni az eseménysorozaton.

Bővebben...:

Öttusa vk – Már 140-nél is több nevezés érkezett a kecskeméti világkupára

Eddig 26 ország több mint 140 versenyzője nevezett a május 3. és 7. között zajló kecskeméti világkupára – közölte a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) versenyigazgatója.

 

A Magyar Öttusa Szövetség és a kecskeméti Hírös Sport Nonprofit Kft. 2018. május 03. és 07. között rendezi meg a 2018. évi Öttusa Világkupát Kecskeméten. Ez lesz egyébként immár zsinórban az ötödik öttusa vk a városban, amit külön ki is emelt köszöntő beszédében a sajtótájékoztatón jelen lévő Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere.

Bővebben...:

VinCE Budapest 2018

VinCE Budapest 2018. Közép-Európa legnagyobb boreseménye Budapesten

 

2018. április 5 és 7-e között a VinCE Budapesten összesen 160 kiállító borait, párlatait és gourmet-termékeit kóstolhatták az érdeklődők. A jeles rendezvényen Pannon Kávé is saját standdal és a kiváló minőségű, lágy, enyhén olaszos pörkölésű Perla Rosso képviseltette magát a Várkert Bazárban.

A nagyszámú érdeklődő így nem csak a kiváló borokat ízlelhette meg, hanem a baristáink ajánlásával ízelítőt kaphattak a felső prémium kategóriás kávénkból is.

Brand Tester Park 2018

Magyarországon eddig egyedülálló kezdeményezés részesei voltunk a Brand Tester Napon a Hungexpo-n…

 

A Perla Expressünk segítségével 2018. március 11-én részt vettünk az első családi márka tesztelő napon, ahol a Hungexpo G pavilonjában 10.000 m2-en, több mint száz kiállító mutatkozott be a több ezres látogatói tömegnek. Kivételes élmény volt ezen a nagyszabású rendezvényen tovább erősíteni az egyre népszerűbb Perla kávénk hírnevét és megítélését. Hiszen minden várakozásunkat felülmúlta az érdeklődés az általunk készített kávé különlegességek iránt.

Az eseményen részt vevő kollégáink elmondása szerint rendkívül családias és jó hangulatú esemény volt, amelyen nem volt megállás számukra, hiszen futószalagon készültek a kávék és a latték. Örömünkre szolgált, hogy számos Partnerünk is megtisztelt minket azzal, hogy elfogadta a meghívásunkat és megihattunk velünk közösen egy jó kávét…