SZOLGÁLTATÁSAINK

 

 

 

Corso Verona Ristorante – luxus a mindennapokban…

Ez a termékünk méltán kapja rendszeresen a legjobb ár-értékarányú minősítést fogyasztóinktól. Az olasz pörkölésű robusta - arabica keverék, a jól eltalált arányoknak köszönhetően egyesíti az erőteljes koffeintartalmat a könnyed gyümölcsösséggel. A száraz eljárással feldolgozott Etióp arabica bármikor felismerhető kellemes karaktert kölcsönöz a kávékeveréknek. Felhasználása bármelyik kávégéptípus segítségével kiváló minőségű kávéitalt eredményez. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corso Verona Virtuoso – és jól indul a nap…

A legjobb minőségű robusta kávékat tartalmazó termékünk adja az értékesítésünk gerincét. A hagyományos hazai kávéfogyasztás alapját adó, olasz pörkölésű robusta kávénk, magas koffeintartalmával és kiegyensúlyozott ízével biztos szereplője a hétköznapoknak. Fogyasztóink elsősorban az italautomatákban találkozhatnak ezen kategóriájából kimagasló termékünkkel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corso Verona Bistro – az olasz temperamentum…

Az erőteljes olasz pörkölésű változat, kiváló robusta fajtákból készül és minden kávéital intenzív alapját képezi. Speciális összetételének köszönhetően jól elkészíthető, extra crema-val rendelkező italokat kapunk a mindennapok fogyasztási helyein, akár hagyományosan kávéfőzővel elkészítve is.