SZOLGÁLTATÁSAINK

 

 

Perla Caffé Rosso - Az igazi kávézóknak…

A Perla Caffé Rosso magas arabica tartalmú kávékeverékünket elsősorban a felső minőségi kategóriába tartozó vendéglátó partnereink részére kínáljuk. Hosszas kísérletezéseink során egy olyan keveréket alkottunk meg, amely amellett, hogy magában foglalja a tradicionális ízlésvilágot, egyedi és felismerhető karakterrel rendelkezik.

Az „olaszos” – sötét pörkölésnél világosabbra pörkölt kávészemek kidomborítják a kávé, mint alapanyag, elsőosztályú minőségét. A 3 területről gondosan összeállított „kávészentháromság”, megfelelő elkészítés mellett a legkifinomultabb fogyasztói igényeknek is megfelel.

A Perla Caffé gerincét a Hondurasból származó, mosott eljárással feldolgozott, válogatott arabica adja, melynek köszönhetően enyhe gyümölcsös jegyek is felfedezhetők a belőle elkészített kávéitalokban. A hondurasi arabicát, a hagyományos ízvilágot képviselő, száraz eljárással feldolgozott Brazil arabica egészíti ki, annak érdekében, hogy a hondurasi kávé savasságát harmonikussá tegyük, és a megfelelő pörköléssel egy csokis ízvilágot nyerjünk. A fennmaradó részt indiai robuszta adja, amelynek minősége az arabica társaival vetekszik, emellett fajtajellegének köszönhetően tartós és gyönyörű cremát képez.

Csokoládés ízjegyeinek köszönhetően kiválóan alkalmas tejes italok elkészítéséhez is. A Perla Caffé Rosso 2016-ban és 2017-ben is a Latte Art Magyar Bajnokság hivatalos versenykávéja volt, így az ország legkiválóbb baristái is tesztelték minőségét.

 

A kiváló kávé mellett partnereinknek lehetőségük van a teljes Perla termékcsaládot (Tea, Forrócsoki), és a hozzájuk tartozó kiegészítőket (csészék, cukor, papírpohár stb.) igénybe venni, amelyekkel megjelenésüket elegánssá, megnyerővé és egységessé tudják varázsolni.