SZOLGÁLTATÁSAINK

 

 

  • Magyar változat:

Letöltés

  • Angol változat:

Letöltés

Általános útmutatás

A Pannon Kávé Kft. minőségirányítási rendszerének kiépítésével és hatékony működtetésével kívánja bizonyítani, hogy folyamatosan a partneri igényeinek, valamint a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelő szolgáltatási tevékenységet végez. A Társaság célja továbbá, hogy fokozza a partnerek megelégedettségét és bizalmát aziránt, hogy a meghatározott partneri és jogszabályi követelmények teljesülnek.

Ennek megvalósulása érdekében a Társaság vezetése úgy határozott, hogy a jövőben a kávégépek, ital-automaták bérbeadása, szervizelése és az üzemeltetéshez szükséges anyagok kereskedelmitevékenység során minőségi színvonalának folyamatos emelése érdekében az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert alakít ki, működtet, és fejleszt tovább.

A Pannon Kávé Kft minőségirányítási rendszerének tervezése során rá nézve kötelező előírásoknak tekintette az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány által hivatkozott más szabványokat is, így ezeket fel-használta a minőségirányítási rendszer kialakításánál.

MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer

Kávégépek bérbeadása, szervizelése és az ehhez szükséges anyagok kereskedelme

Tanúsítás nyilvántartási száma: 01-12985/11-07890
Tanúsító szerv: CERTOP
Érvényessége: 2017