Szolgáltatásaink

 

                                       

 

 

2016-ban egy külön projekt keretein belül megalkottuk a kifejezetten rendezvények, fesztiválok és kulturális események kávéellátásra létrehozott fesztiválautónkat, a Perla Caffé Express-t. A korábbi években több színvonalas rendezvényen is megjelentünk, mint kizárólagos kávészolgáltató, ahol több ezer ember ismerhette meg közvetlenül tőlünk a Perla Caffé márkát, és a hozzá tartozó kávé-, tea-, és forrócsoki különlegességeket. Az örömteli visszajelzések arra sarkalltak minket, hogy termékeinket a Perla Caffé Express-nek köszönhetően a lehető legtöbb rendezvényre eljuttassuk.

 

 

A mobil kávézónkkal csatlakoztunk a manapság Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Food Truck mozgalomhoz, ahol a cél a kimagasló minőségű ételek, és italok eljuttatása a rendezvényeken, fesztiválokon kikapcsolódó nagyközönséghez. A Caffé Truck segítségével immáron kávézói körülményeket tudunk garantálni a fesztiválozóknak, valamint méltón tudjuk képviselni saját márkánkat.

 


  


 

A Perla Caffé Express a kávés autók közt is igazi gyöngyszem: a legapróbb részletekig egyedien kialakított felépítménye, vadonatúj eszközei és belső berendezése, valamint figyelemfelkeltő dizájnja, a szakszerűen elkészített kávéitalok mellett felejthetetlen élményt nyújt vendégei számára. A tökéletes kávéélményt 2 darab gyönyörű 2 karos Astoria Forma kávégép, és az autón tevékenykedő szakképzett baristák teszik lehetővé.

 

 

A rendezvényeken a prémiumkategóriás Perla Caffé Rosso kávékeverékünket kínáljuk a fogyasztóink számára, amelyből az olasz kávéiskola italai (espresso, cappuccino, caffé latte stb.) mellett, folyamatosan 1-1 különlegességet is készítünk, az adott rendezvény hangulatához illeszkedve. Annak érdekében, hogy minden igényt kielégítsünk plusz őrlőkben koffeinmentes, valamint speciality kávét is tartunk. A Perla Caffé Speciality mindig egy adott ültetvényről érkezik, és limitált mennyiségben kínálunk. Erre példa az aktuálisan tartott Etióp Matahara kávénk, melyet a debreceni Black Sheep pörkölővel való együttműködésünknek köszönhetünk.

  

 

Aki pedig épp nem kávézni szeretne, ne csüggedjen! Kínálatunk részét képezi a szintén elsőosztályú Perla Tea, Perla Chocco Forrócsokoládé, vagy a minimális koffeintartalmú Perla Caffé Cream, így mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus italkülönlegességet.

 

 

Az autó működtetésének során több partnerünkkel is együttműködünk. A kávégépeket a BWT Hungary Kft-nek köszönhetően, BWT Best Max Premium vízszűrőkkel láttuk el, így a higiénikus működés mellett, kifejezetten a kávéitalokhoz kifejlesztett, magnéziummal visszapótolt, szűrt vizet használunk. A különleges caffé lattékhoz, és egyéb kávékülönlegességekhez a nemzetközileg is elismert 1883 Maison Routin szirupokat használjuk, amelyeket az Ízesmix Kft biztosít számunkra.

Referenciáink, ahol találkozhat, vagy találkozhatott már velünk, a teljesség igénye nélkül:

 

-          Miskolci Kocsonyafarsang

-          Egri Böllérfesztivál

-          Fánkfesztivál – Budapest

-          Ónodi Böllérverseny

-          Székesfehérvári Toros és Pálinka Napok

-          Sebesség Fesztivál – Tököl

-          Húsvéti Bárányfesztivál

-          Debreceni Mangalicafesztivál

-          Gerilla Gourmet – Szeged

-          Gyulai Pálinkafesztivál

-          Food Truck Show Budapest

-          Család Motoros Találkozó – Vác

-          Hősök Napja Fesztivál – Bonyhád

-          Békéscsabai Sörfesztivál

-          Esztergomi Kézműves Sörfesztivál

-          Hajdúböszörményi Hajdusági Expo

 

Kövessen minket Facebookon is!

Amennyiben rendezvényszervezőként érdeklődik szolgáltatásunk iránt várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségen:

Zádor Ákos

30/9352333

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.