SZOLGÁLTATÁSAINK

A Perla termékcsalád legújabb tagja a prémium minőségű Perla Chocco forrócsokoládé. A sűrű, krémes állagú finomság a kávégépeken található gőzkarral, vagy forrócsokigéppel egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A 9 féle ízesítés közül, bárki megtalálja az ízléséhez leginkább hozzáillőt.

A „bűnös élvezetekről” az egészségükre odafigyelőknek sem kell lemondani, ugyanis mind a 9 féle íz gluténmentes. Kínálatunkban cukormentes változatok is elérhetőek, amelyek steviaval vannak édesítve, így azokat cukorbetegek is fogyaszthatják, mindemellett energiatartalmuk is páratlanul alacsonynak számít a piacon (208 kcal/100 gramm). Az igazán ínyenceknek a Hot Frutti fehércsokikat ajánljuk, amelyek liofilizált gyümölcsdarabokat tartalmaznak. A fagyasztva szárított eljárásnak köszönhetően a valódi gyümölcsdarabok teljes mértékben megőrzik ízüket, aromájukat, ezáltal is növelve a termék élvezeti értékét. 

Egy dobozban 25 darab tasak található. Egy tasak nettó tömege: 26 gramm. A kimért adag a precíz elkészítés mellett, a standolást is megkönnyíti. Egy adag elkészítését a megfelelő sűrűség érdekében 1,2 dl tejjel javasoljuk. 

 

 

Ízek, és összetételek:

 

   

 

Rendelését a Kapcsolat fül alatt található kirendeltségeink bármelyikén leadhatja.