SZOLGÁLTATÁSAINK


A top-kategóriás Perla kávénkat kiegészítve alkottuk meg a Perla termékcsaládot, amelynek oszlopos tagja a Perla szálas tea. A kiváló minőségű, gondosan összeállított teafűválogatás, az egyedi kialakítású filternek köszönhetően, nem csak felejthetetlen íz-, hanem egy igazán figyelemfelkeltő vizuális élményt is nyújt. 10 féle ízkombináció közül választhatunk, az alapízektől, egészen a merészebb aromákig (a pontos összetételeket lentebb láthatja). Válogatásaink valódi gyümölcsdarabokból készülnek.

 

Mivel a szálas teák elkészítése során figyelni kell, hogy megfelelő hőfokon, megfelelő ideig legyenek áztatva, minden dobozon fel van tüntetve az adott típushoz optimális elkészítési javaslat, annak érdekében, hogy mindenki számára tökéletes legyen a végtermék.

 

A jól zárható, 20 db tasakot tartalmazó doboz hosszan megőrzi a tea aromáját. A tasakos kiszerelés további előnye, hogy könnyen standolható, nem kell kimérni az adott szálas teaadagot az eladás során. 1 darab tearúd nettó tömege: 2 gramm. A környezettudatosságot is szem előtt tartva, csomagolása szelektíven is gyűjthető, valamint a tasak biológiailag semleges anyagból készül.

 

Ízek, és összetételek:

 

   

   

   

   

   

 

Rendelését a Kapcsolat fül alatt található kirendeltségeink bármelyikén leadhatja.